Simon Lévelt registreert Chinese merknaam

Simon Lévelt heeft haar Chinese merknaam via Bonnard Lawson International LawFirm laten vastleggen in het “Trademark Registration”. Het koffie- en theebedrijf richt haar pijlen daarmee op de Chinese markt. De Chinesemerknaam moet respect en begrip uitstralennaar de lokale markt en het vertrouwen van de consument winnen.

Steeds meer westerse bedrijven zien in de groeiende binnenlandse markt in China een kans en willen er hun goederen en diensten importeren en/of verkopen. Zo ook Simon Lévelt, die internationaal al op diverse markten actief is en haar afzetgebied wil vergroten. Simon Lévelt ziet in de Chinese koffie- en theeconsumptie een enorme groei, met name in de grote steden zoals Shanghai, Beijing, Shenzhen en Guangzhou. Vanuit Azië blijkt eveneens interesse in Simon Lévelt, die zich onderscheid dankzij haar rijke (familie)historie.

Om de Chinese markt te betreden werkt Simon Lévelt samen met Mains International. Dit bedrijf kent de Chinese cultuur en gebruiken als geen ander en heeft in het verleden al diverse grote bedrijven begeleid bij deze stap.

simonlevelt.nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *